EXECUTIVUL PRIMĂRIEI PREZENT LA FESTIVITĂŢILE DE ÎNCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR

EXECUTIVUL PRIMĂRIEI PREZENT LA FESTIVITĂŢILE DE ÎNCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR

Primarul Nicolae Barbu împreună cu viceprimarul Alexandru Vladu au fost prezenţi vineri, 19 iunie, la festivitatea de închidere a anului şcolar 2014-2015, la Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”.
“Sunt foarte bucuros că am putut să duc la bun sfârşit promisiunile făcute faţă de copii şi cadrele didactice, şi aici mă refer atât la consolidarea clădirii colegiului, cât şi la amenajarea curţii. Nu în ultimul rând, le urez succes elevilor care urmează să suţină examenul de evaluare naţională, precum şi examenul de bacalaureat,” a declarat primarul Nicolae Barbu.
După terminarea festivităţii de la Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”, Executivul Primăriei s-a deplasat la Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, acolo unde, de asemenea, a susţinut un discurs, felicitând elevii şi profesorii pentru eforturile depuse pe tot parcursul anului şcolar, şi nu în ultimul rând pe cei care au participat la proiectul “Viaţă fără violenţă.”
Tot cu aceeaşi ocazie, primarul Nicolae Barbu a oferit o distincţie profesoarei de limba chineză, Deng Li, pentru cursurile oferite liceenilor timp de un an.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Competitia de vaslit Descopera Rowmania isi deschide portile pe 28 iunie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.